Actualitat a Setze.net

Fem 20 anys, i seguim amb els mateixos principis de quan vam obrir, millorar la vida de la gent del Berguedà. Això sí, amb l a tristor de la pèrdua de molts amics, que han traspassat i que ja no són entre nosaltres i cada dia trobem a faltar, i som testimonis de la transformació de la nostra vila, amb tants de canvis com hi ha hagut i com hi haurà, esperem.

Som la continuació a nivell d’empresa de l’associació Xarxa.ong que va començar buscant connectivitat per a totes les llars i empreses berguedanes.

Actualment l’associació està focalitzada en Baga.info i aportar informació de la vila.

La nostra botiga ven serveis i productes via internet també, que esperem incrementar. Com sempre tenim més temes que els veureu aviat.

Estem oberts a aportar nous serveis si els trobeu a faltar.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies